Infografik med gratis redskaber

Vil du give dine historier større værdi, så brug infografik. Kurset giver dig en grundlæggende introduktion til visuel formidling, og lærer dig konkret at bruge et udvalg af de bedste gratis redskaber til produktionen af god infografik til web, mobil og print.

Derfor skal du tage kurset
For tekst- og indholdsmennesker kan det være en udfordring også at skulle at tænke visuelt, når en historie skal formidles. Men det er ofte de visuelle elementer, som fanger læserne.

På kurset får du en teoretisk introduktion til teorien bag god infografik – hvad virker og hvad gør ikke.

Du får desuden introduceret en pakke af relevante gratis online-redskaber. Nogle kan opgraderes til betalte udgaver, du kan afprøve på kurset.

I undervisningen skal du selv arbejde med redskaberne og producere egne infografikker, så du selv kan lave visuelt indhold, straks du er tilbage på jobbet.

Du lærer at:

 • forstå, hvad infografik kan og hvad det er, der gør det så godt.
   
 • Finde de bedste infografiske online-programmer.
   
 • forstå de grundlæggende regler for god infografik – herunder do’s and dont’s.
   
 • producere din første infografikker, som du får personlig feedback på.

Kurset er for dig
Kurset er særligt udviklet til dig, der arbejder som kommunikationsmedarbejder, journalist, grafiker eller webredaktør på en medievirksomhed eller i et kommunikationsbureau.

Sådan foregår undervisningen
Undervisningen veksler mellem oplæg, praktiske øvelser og diskussion i plenum. Du vil få en grundig teoretisk introduktion i teorien bag god infografik og en praktisk introduktion til de relevante programmer.

Der arbejdes i grupper og individuelt med konkrete eksempler. Kursusmaterialet er digitalt og uddeles på USB-stick.

Undervejs får du styr på personlige konti hos de forskellige online-services.

Medbring bærbare computer. Husk mus.

Installer selv en opdateret browser. Chrome anbefales.

Sted
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Emdrupvej 72
2400 Kbh. NV

Eller

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Olof Palmes Allé 11
8200 Aarhus N

Det indgår i prisen
Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag. 

På kurset møder du

Gert K. Nielsen

Uddannet grafisk designer med praktisk journalistisk redaktørerfaring. Ejer af Emotion, der er specialister i infografik og visuel kommunikation. Efterspurgt underviser med fingeren på den infografiske puls.
Profil

I tilfælde af afbud
Du kan selvfølgelig komme i en situation, hvor du må melde afbud.

Læs mere om regler for framelding.

Virksomhedskursus?

Er i flere medarbejdere i virksomheden, der ønsker at deltage på samme kursus? Så kan vi lave et kursus specielt til jer. De fleste af vores kurser kan skræddersys, så de tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne.

Kontakt os

Prefooter web-form

Foreslå indhold til underskoven

Underskoven

Opdatér Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.

Instagram

 • When your Danish buddy returns to KY. 🙌🏼 #dk #wku #dmjx #wkupj
 • ❗️Advarsel ❗️: Cheesy opslag coming up
—
Noget jeg elsker ved at læse Medieproduktion og Ledelse er at man studerer sammen med ca. 49 andre mega skønne, inspirerende og dygtige personer!
🙌🏾
#mpllove #medieproduktionogledelse #dmjx #dmjxminuge @idanicoline_
 • Velkommen til de to seneste, der har tilmeldt sig OTLUs kursus i Kbh. Vi glæder os til at møde jer om et par uger 😀 #journalist #dmjx #dkmedier #klartiloptagelsesprøve
 • 💪🏼🎓One step closer to add digital journalist to the skills🤓#exam #today ✔️🙌🏼#journalism #digital #footprint #dmjx #diploma #digidk #techdk #humantech #futureofwork #futureisnow ‬🖐🏼
 • Bubber 2 + Quist 1 = fed energi. Ingen havde troet, at to modstandere kunne forenes på denne hellige fredag, men herrens veje er uransagelige. Team Bubs og Quisterne gir den fuld pedal i Mathias' ungkarlehybel #onelove #dmjx #dmjxrus #tungekys 💕💕💕
 • 8/52
 • Lillefredag kræver glimmerbaggrund🎉
🔹
I dag har vi filmet til den 2. halvdel af eksamen. Her har vi fået til opgave at “Sell MPL” - altså lave en promo video, der viser hvordan det er at være på udveksling i Danmark. For 4. semester er = internationalt semester, og vi er derfor så heldige at have en flok udvekslingsstuderende med på vores hold det næste halve års tid!
🔹
@skjaerbye og jeg har fået æren af at få søde @luiisamariie_ fra Tyskland med i vores gruppe(hende den søde i midten)!
Så vi får både snakket en masse engelsk og øvet vores tyske gloser!
#scheiße 
#dmjx #dmjxminuge #medieproduktionogledelse @idanicoline_
 • Homie$$ #friends #girls #dmjx #cheers